Fotowedstrijd Ommen 775 jaar stadsrechten.

In verband met het jubileum van 775 jaar stadsrechten in Ommen wordt door de Foto en Film werkgroep van Historisch Museum in Ommen een fotowedstrijd georganiseerd. Het hele jaar zijn er activiteiten in Ommen waar je een leuke foto van kunt maken.

Op 13 mei is het thema – Ontdek Ommen, op 17 juni – Middeleeuws Ommen, op 25 augustus – De Bisschop komt, op 18, 19 en 20 augustus – Spektakel aan de Vecht en 6 oktober- Droom de dag – Romeo & Julia op Eerde (zie voor meer info over deze dagen www.ommen775jaar.nl).

 

Heb je een mooie foto gemaakt op één van deze dagen stuur deze dan voor 1 september 2023 naar info@museum-ommen.nl.

De prijsuitreiking vindt plaats op 9 september tijdens de Open Monumentendag. Foto’s gemaakt op 6 oktober doen niet mee, maar je mag ze wel toesturen voor de collectiebank.

De ingestuurde foto’s zullen op de collectiebank/beeldbank worden geplaatst en zijn dan te vinden op https://cco.collectiebank.nl/beeldbank/start/hko met omschrijving “Stadsrechten 775 jaar”.

Na de inzenddatum zullen 3 professionele fotografen t.w. Frank Uijlenbroek, Enzio Ardesch en Dook van Gils de foto’s beoordelen of het thema mooi op de foto’s is terug te vinden.

Er zijn leuke prijzen te winnen.

Leef je uit dit jaar en stuur mooie foto’s in.