Zoekplaatje 40 2022

De fotowerkgroep van het Cultuurhistorisch Centrum vraagt uw hulp bij het beantwoorden van vragen over deze foto. 

Deze week weer eens een foto van een gedeelte van een klas van de Marijke kleuterschool in de Friesendorpstraat. Behalve de naam van juffrouw van Ommen staan er enkele namen van leerlingen op maar de meesten zijn voorzien van een vraagteken. Dus we vragen uw hulp bij het aanleveren van de namen van de kinderen die op de foto staan. Bovenste rij van l.n.r.: 1 is Juf van Ommen, nr.2,nr.3,nr.4,nr.5. middelste rij van l.n.r: nr.1,nr.2,nr,3,nr,4,nr.5,nr.6,nr7,nr.8. onderste rij v.l.n.r: nr.1, nr.2,nr.3,nr.4,nr.5,nr.6,nr.7,nr.8, nr. 9. Volgende week wordt de andere helft van de foto geplaatst. Ook willen we graag weten in welk jaar de foto is gemaakt.


Reacties kunnen worden gestuurd naar: info@museum–ommen.nl onder vermelding van zoekplaatje 40 2022, in de bus worden gedeponeerd bij de Molen den Oordt nummer 7 in Ommen of door het invullen van het Contactformulier


Graag wijst het CCO u ook op de mogelijkheid het fotoarchief te bekijken; dit kan via www.cco-collectiebank.nl en via deze website.